Llicència de Ciclisme

Els adults que estigueu interessats en tramitar una llicència, podeu triar entre la de Cicloturista 105€ cobreix els accidents, permet fer marxes però no curses. O bé la UCI, 120€, cobreix accidents, permet fer marxes i curses i cal presentar el certificat mèdic d’aptitud esportiva.

Pel que fa a les classes de l’Escola de ciclisme de Llagostera, Tribikecamps té contractada una assegurança amb el consell esportiu del gironès, així que ja estan coberts per l’activitat. La llicència és important si entrenen fóra de les classes de l’Escola i imprescindible per a fer les curses.

Per tots els alumnes que siguin nascuts entre l’any *2008-2017* i vulguin la *llicència normal* té un cost de 35€

Aquells que sigueu nascuts entre 2008-2017 i vulgueu la *llicència UCI*, serveix per a poder competir fóra de Catalunya (interessant per els que vulgueu anar a curses d’Enduro o BTT al sud de França o Espanya), cal que m’envieu una foto de carnet i una foto del DNI del nen/a. Té un cost de 44€.
Els que sou del 2007 i anteriors heu d’enviar-nos un Certificat mèdic d’aptitud esportiva, excepte els que ja el vau fer aquest any 2021, ja que tenen una validesa de 2 anys. Aquestes llicències ja són UCI.

Evidentment si pedaleu sovint recomenem que estigueu assegurats, aquest és un esport de risc i recomanem estar coberts.

Llicència de motociclisme

També per aquest 2022 A Roda Club Esportiu pot gestionar l’alta de llicències de motociclisme amb la Federació Catalana de Motociclisme. Podeu veure tota la informació aquí.